1.      Še malo zime nam je ostalo . Jo boste izkoristili za smučanje v tujini? Kot pri vsakem športu, upoštevajte pravila, da boste varni. @TriglavGroup je pripravil več nasvetov, tudi o tem, kako se dobro zavarovati. Ste vedeli, da njihovo zavarovanje potovanj v tujino krije tudi tole?👉 https://bit.ly/35bLsZH

2.      Smučanje v Italiji? Pri @TriglavGroup so zbrali, kaj vse morate upoštevati. 👉 https://bit.ly/35bLsZH

3.      Manj gneče, več zimskih užitkov? Pri @TriglavGroup so zbrali smučišča, kjer ni prevelike gneče. V komentarjih nam lahko dodate še svoje predloge. 👉 https://bit.ly/3hjEPqR

4.      Ste že smučali na smučišču Gače? Pri @TriglavGroup so zbrali smučišča, kjer ni prevelike gneče. V komentarjih pa lahko dodate še svoje predloge.  👉 https://bit.ly/3hjEPqR

5.      Ali v vsaki neprijetni situaciji poiščete vsaj nekaj dobrega ali vselej pričakujete slabši izid? Preverite s testom, ki so ga pripravili pri @TriglavGroup. 👉 https://bit.ly/3pfbJNH

6.      Ste optimist ali pesimist? Rešite test, ki so ga pripravili pri @TriglavGroup. 👉 https://bit.ly/3pfbJNH

7.      Poplava, izliv vode, vdor meteorne vode … Je vaš dom ustrezno zaščiten in zavarovan za škodo, ki jo lahko povzroči voda? Prepričajte se na webinarju, ki ga 9. 3. organizira @TriglavGroup. 👉 https://bit.ly/3IgCUz4

8.      Mi se bomo 9. 3. udeležili dogodka, ki ga organizira @TriglavGroup. Zakaj? Ker želimo izvedeti, kako preprečiti poplavo ali izliv vode in popolnoma uničen parket ali še kaj hujšega. Pridruži se nam tudi ti. 👉 https://bit.ly/3IgCUz4

Slika, ki vsebuje besede besedilo, trava, zunanje, polje

Opis je samodejno ustvarjen

1.      Se z otroki odpravljate na smučanje? Kako pa veste, da so otroci na to res pripravljeni in kako izbrati primerno smučišče? V pomoč so vam lahko nasveti, ki so jih pri @TriglavGroup pripravili s pomočjo @JureKosir 👉 https://bit.ly/3u5iuoz

2.      Bi se tudi sami radi preizkusili v vse bolj priljubljenem turnem smučanju? O tem, kaj morate vedeti, preden se prvič podate na turno smuko, pišejo pri @TriglavGroup 👉 https://bit.ly/3Hhg2za

3.      Smuči, palice, čelada in smučarska oblačila … Je to res vse, kar potrebujete za smučanje? Pri @TriglavGroup pojasnjujejo, zakaj je priporočljiv del smučarske opreme tudi zavarovanje. 👉 https://bit.ly/35pRYfb

4.      Hoja v gore pozimi? Le z ustrezno opremo in znanjem. Nekaj ključnih nasvetov za varen zimski obisk gora so pripravili pri @TriglavGroup 👉 https://bit.ly/3HdjFWw

Slika, ki vsebuje besede besedilo, trava, zunanje, polje

Opis je samodejno ustvarjen